minä_irl

  1. Asun solukämpässä, jossa molemmat kämppikset on vaihto-opiskelijoita, toinen Nepalista, toinen tais olla Pakistanista, mut hän on muuttanu jo pois. Juteltiin saunomisesta yks ilta, ja kumpikin kommentoi kuinka saunominen muistuttaa kotimaasta, ihan vaan kun oli sen verran kuuma.

  2. Sillä erotuksella että jos Intiassa oikeasti olisi 20-25 astetta pakkasta päivänkin, niin siellä ruumiita tulisi röykkiöittäin.

  3. Jep. Itelle 15 on se täydellinen lämpötila. Pystyy mennä vihdoin ilman takkia kauppaan eikä missään ole kuuma tai kylmä. Nyt heti aamulla vaatteet kosteat jo kylmän suihkun jälkeen vaikka en ole tehnyt mitään. Uiminen on kivaa, mutta ei sitä koko ajan jaksa

  4. eikai intiassa noin lämmintä oo? kun ei välttämättä keskellä australiaa tai afrikkaakaan noin lämmintä ole ainakaan aina.

  5. 26 päivää vuodessa keskimäärin 2010-2019. Eli ei mitenkään "tavallista", eikä siellä todellakaan olla "ei tunnu missään" meiningillä, mutta tämähän olikin meemu, jolla oli tarkoitus saada suomalaiset taas tuntemaan itsensä huonoiksi ihmisiksi, eli naureskellaan nyt vaan.

  6. Intialaisilla nyt sattuu olemaan tummempi iho joten he kestävät kuumempia lämpöjä kuin perisuomalainen sekä ihan tuleva normaali tuo lähemmäs 50 astetta lähivuosina kesä keväällä sekä kesällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin