Bostwana12


























  1. after i fix my 5 times daily prayer. learning about the Quran, hadith, etc..

  2. My dad died after 3,5 years of me praying for it. I believe in it

  3. kenapa kamu bertanya berdoa seperti itu heh ? siapa yg nyuruh ? hehe..

  4. Teriak-teriak KTPmu ngendi tapi ga sadar masa depan anak cucunya terancam karena sendi-sendi ekonomi (termasuk properti) dikuasai pendatang dari daerah lain yang lebih makmur & maju.

  5. gokil emang. Daerah deket' Malioboro cepet bngt bangunnya... jalan yg aspalnya acak' dalam 2 minggu langsung Fix. Trotoar Fix. Pohon' Fix. tempat duduk umum Fix.

  6. Emang klo ktp luar jogja smaa ktp jogja nnti dapat jawaban apa?

  7. luar jogja = silahkan cari kota lain. (GTFO)

  8. Udah ga ada obatnya ini Idris. Lebih ga ada obatnya ini Depok.

  9. this is no different than prostitution of client with weird kink.

  10. Jelly Drink Rp.1000 ini tahun berapa cok ?, hahaha..

  11. Established boundaries sih sama bokap lo. Kalau dia ungkit masalah kakak lo, lo bilang "pah keputusan aku udah tetap, antara papa sudahi atau aku yang keluar". Kalau bokap lo lanjutin, ya tutup telponnya atau lo pergi. Kalau dia lewat chat, balas terus block besoknya unblock.

  12. ini yang circle dikluarga making pain in the ass. ga ada privacy. ada aja "OKNUM" yg pengen tauuu... tiap ktemu di interogasi.

  13. WHY IS THIS PEOPLE NOT WEARING THEIR MASK !!!

  14. Ogre stun is instant. CM's disable is not a stun and can be purged or bkb'd. Tusk snowball is not instant. It has a huge downside if kited. If ogre stuns in late game to a carry. It's game over. If CM or tusk initiate with their disables, a core can bkb. You want ogre to be broken and I get it, you like the hero. But don't kid yourself, an instant stun is preety though in any game, I would argue that SK is way way better. But it's also probably the best stun in the game

  15. INSTANT WHAT??? DO YOU EVEN SEE HOW OGRE CAST HIS STUN ?? where are you to rubick lift ??

  16. movie/show Trailer Breakdown jg buset ini copasnya.

  17. valve mindset : "if thy pay... then thy shall win!"

  18. yup. 100 percent. so fucking tired of this sambo guy.

  19. fr fr dude. i ald give it a try for this Mixue shit.

  20. A BETTER QUESTION IS WHERE IS HER FUCKING MASK?!?! COVID IS NOT OVER!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin